суббота, 27 сентября 2014 г.

Fettuccini Romano

In Cucina con Bibi-Fettuccine con Fave e Pecorino Romano








Описание:

Ricetta facile e veloce per un primo piatto diverso, gustoso. Pronto in 15 minuti.
Ingredienti per 2 persone:
160gr fettuccine all'uovo
50gr guanciale al pepe
cipollotto fresco
peperoncino
100gr fave pulite
pecorino romano
olio EVO

con Sonia Britti
format e testi: Sonia Britti
montaggio: Antea Raucci
You'll Need:

1 cup heavy whipping cream
2 to 4 cloves garlic, minced
1/2 cup (1 stick) unsalted butter
1/2 cup Romano cheese, grated
1 pound fettuccine, cooked al dente

Procedures : Melt butter in a medium size heavy saucepan, over medium/low heat. Add cream, garlic and cheese. Heat and stir until medium hot, being careful not to boil. Add to cooked fettuccine and toss.

Serve immediately with bread and salad

Комментариев нет:

Отправить комментарий